Fors IK - Horndals IF 6-1 (2-0)

Förlust mot Fors i vår andra träningsmatch.
En hel del återbud men det ska vi inte skylla förlusten på.
Har faktiskt en riktigt bra startelva.
Började också matchen bra och första 20 minuterna hade vi bra kontroll på händelserna.
Sedan tog Fors över mer och mer, eller rättare sagt så spelar vi sämre.
Slog bort bollar i enkla och avgörande lägen så våra motståndare enkelt kunde börja om..

1-0 efter 28 minuters spel där vi skulle haft frispark i situationen innan. Men så är det, inget att göra.
Fors gjorde även 2-0 innan halvtidsvilan.

I andra halvlek började vi också bra, lite typiskt att Fors då ändå tidigt fick göra 3-0.
3-1 lyckades vi iallafall med. Roligt att det målet kom till på en hörnvariant. Magnus Sjöström slog en fin passning till Ali Ahmadi som hade fritt skottfält och tryckte in bollen i mål.
Efter det spelade vi sämre och sämre. Största orsaken till det var att vi åkte på flertalet skador.
Fors kunde då utnyttja vår orörlighet i slutet av matchen med sina kontringar och slutresultatet kunde skrivas till hela 6-1.